Je bekijkt nu Verander de uitstraling van je schuifdeur met een mooie schuifdeurkom

Verander de uitstraling van je schuifdeur met een mooie schuifdeurkom

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wanneer het tijd is om je woonkamer opnieuw te stijlen denken veel mensen vaak aan het veranderen van meubelen. Ook een andere kleur op de muren of de vloer aanpassen is vaak één van de eerste stappen bij het opnieuw stijlen van een woonkamer.

Wat vaak wordt vergeten is de uitstraling van de deuren.
Bij het opnieuw stijlen van de woonkamer kan het veranderen van het deurbeslag of de schuifdeurkom in een schuifdeur al snel voor een nieuwe uitstraling zorgen.

Schuifdeurkommen en deurbeslag in vele vormen en maten

Het leuke van het aanpassen van de schuifdeurkommen of het deurbeslag is dat de uitstaling van je gehele deur direct verandert.

Daarnaast zijn er vele vormen en maten beschikbaar.
Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van een ronde deurkruk en schuifdeurkom naar een strakke rechthoekige vorm.  Je kan jezelf vast wel voorstellen dat dat er uit ziet alsof je nieuwe deuren hebt geplaatst.

Zelfs kun je ervoor kiezen de deur te schilderen zodat deze aansluit op andere kleuren in de woonkamer.

Ben je benieuwd naar alle verschillende soorten Schuifdeurkommen raad ik je aan eens een kijkje bij deurbeslaggigant.nl te nemen.

Vormen en stijlen doortrekken

Wanneer je één geheel van een ruimte wilt maken kan je dit doen door kleuren en vormen door te trekken in het interieur. Zo kan je bijvoorbeeld bij een hoekige tafel ervoor kiezen ook het deurbeslag aan te passen naar een strakke rechthoekige variant.

Mocht je je creatief voelen kan je er ook voor kiezen juist de tegenovergestelde vormen te gebruiken maar deze op kleur wel te matchen. Dit hoeft niet te betekenen dat je exact dezelfde kleur gebruikt zolang deze maar past bij de andere kleuren.

Net even dat laatste beetje

Zoals hierboven beschreven vergeten de meeste mensen vaak net even dat laatste stukje (zoals de deuren) aan te pakken bij het herstijlen van een ruimte. Dit terwijl dit juist net even dat laatste beetje extra kan geven waardoor je, ondanks verschillende vormen en kleuren, toch al snel één op elkaar aansluitend geheel kunt creëren.

Het zijn namelijk juist die kleine details die het verschil maken!
Deurbeslag is er in allerlei soorten, maten en kleuren waardoor je eigenlijk altijd wel een passende match kunt vinden.

Geef een reactie